Вимагали справедливого розслідування та притягнення до відповідальності винних у смерті п’ятирічного хлопчика Кирила з Переяслава-Хмельницького, якого 1 червня поранили пострілом у голову поліцейські.

«Вони вбили не тільки Кирилка — вони вбили кожного з нас, — казали активісти. — Вони не знають жалю і до своїх». Нагадаємо, минулого року жертвою «товаришів по службі стала молода поліцейська Карнаухова, яка намагалась викрити схему наркотрафіку, однак була жорстоко вбита». За їхніми словами, керівник закарпатської поліції «Роман Стефанишин, звісно, покривав і покриває вбивцю, який був співробітником поліції Закарпатської області, а під час зустрічей з родиною загиблої поводиться зухвало та намагається тиснути на батьків, щоб не було розголосу». На акції був присутній батько Катерини — військовослужбовець, який не припиняє боротися за справедливість та покарання вбивць своєї дочки.

На заході також лунала вимога відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та очільника поліції Закарпаття Романа Стефанишина. «Ми не хочемо старих облич», — наполягали пікетувальники, висловивши, зокрема, свої вимоги написами на плакатах. Перед входом до поліцейського управління поклали траурні квіти, дитячі іграшки, запалили свічки. А потім запалали фаєри і шини. Подібну акцію провели і біля входу до будівлі Хустського відділу поліції.

Фото з відкритих джерел.