Більш як за два тижні після атак псевдоактивістів на ратушу поліція почала активніше розслідувати інциденти. Нарешті на допит викликали міського голову Андрія Садового, який висловив обурення, що особи, які це вчиняли, досі ходять вулицями і залишаються недоторканними.

«Маю переконання, що всі ці напади були з легкого погодження працівників місцевої поліції, прокуратури. Якби ці псевдоактивісти не мали їхнього прикриття, вони б ніколи не нападали на Бойка, Васьківа, не вривались би у приміщення, не погрожували людям», — поділився враженнями Андрій Садовий, якого найбільше гнітить, що нападники, які погрожували посадовцям, досі вільно заходять у міську раду.

Міський голова здивований, бо якби щось схоже відбулося в будь-якому місті Євросоюзу, нападників затримали б миттєво. А їх не затримали 24 травня. Тому вони знову продовжили свої безчинства 29 травня, вільно розгулюють містом, сміються в очі працівникам міськради і чинять на них психологічний тиск. Тим часом заступник міського голови і директор департаменту, які постраждали від псевдоактивістів, досі лікуються.

За останніми подіями навколо атак на ратушу, як вважає Андрій Садовий, стоїть один з найбагатших депутатів міськради, якого в народі прозвали «цигарковим бароном». Напади на ратушу, показове виламування дверей — це все елементи силового тиску на владу, які використовують найчастіше заможні політичні опоненти.