На дівчинці того дня, коли вона пішла на танцювальний гурток, була біла футболка із принтом у вигляді рожевого й білого фламінго.

Також стало відомо, що дорогою Даша вела пряму трансляцію в соцмережі Instagram, але зненацька передача перервалася, і відтоді телефон недоступний.

Дівчинка приблизно о 14.00 вирушила з ринку, де торгує її мама, у школу на танцювальний гурток, але не повернулася. Уже о дев’ятій вечора батьки зателефонували в поліцію, і правоохоронців було піднято по тривозі. Цілодобово проводять пошуки зниклої школярки. Задіяли півсотні осіб: поліцію, Нацгвардію, кінологів, рятувальників, волонтерів, водолазів і навіть пілотів. Атмосфера в селищі гнітюча. Люди стомилися від спеки й невизначеності, але ніхто не опускає рук, усі шукають дівчинку. В Іванівці задіяна громадська організація «Кращі люди Одеси» — волонтери, які мають колосальний досвід у пошуках людей, насамперед дітей.

Стало відомо, що біля базару дівчинку востаннє зафіксувала камера відеоспостереження. Школярка йшла найкоротшим шляхом — звичайною вуличкою. Відстань щонайбільше — кілометр. О дев’ятій вечора, коли стурбовані батьки почали телефонувати Даші, її телефон був уже вимкнений. Тоді батьки почали телефонувати подругам. Виявилося, що дівчинки не було на танцях. Старша сестра стверджує, що в родині не сварилися й від матері Даша йшла в гарному настрої.

Радіус пошуків уже сягнув 20 кілометрів. Однак припускають, що дівчинка зникла на вулиці за триста метрів від ринку. Жителі двох найближчих будинків у той час, коли школярка повинна була проходити тут, чули крик. На цьому місці втрачає слід і собака. Усе нагадує миттєве викрадення.

Очевидці згадують, що крик був істеричний і на нього просто неможливо було не звернути увагу. Так кричать тільки від жаху.

Нині в Іванівці мешкають приблизно 3 тисячі осіб, і більше половини з них уже опитали правоохоронці.

Поліція вважає важливою кожну деталь, яка допоможе знайти дитину.

В’ячеслав Аброськін, перший заступник голови Нацполіції України, стверджує: «Не може такого бути, щоб ніхто нічого не бачив у такому невеликому селищі».

Дуже просять усіх, кому щось відомо про зникнення Дар’ї Сергіївни Лук’яненко, дати свідчення.

Інформацію про зниклу дівчинку можна повідомити за номерами телефонів: (04854) 2—01—34; 798—02-62, а також по спецлінії «102».