Як ми вже повідомляли, дівчинка зникла 13 червня по дорозі на заняття танцювального гуртка.

При відпрацьовуванні території в Іванівці правоохоронці провели невідкладний обшук в одному з домоволодінь селища. У результаті виявили, ймовірно, тіло зниклої Дар’ї Лук’яненко.

Саме поруч із цим будинком востаннє Дашу бачили живою. У ньому мешкає родина підприємців, які торгують на місцевому ринку поруч із точкою мами дівчинки.

Підозрюваний — їхній 22-літній син. Мати хлопця брала участь у пошуках. Була однією з головних активісток, які шукали Дашу. Батьки до останнього не вірили, що їхній син міг убити дівчинку.

До них кілька разів приходили поліцейські з оглядом — батьки не перешкоджали, дозволяли все вивчати в будинку й дворі.

За їхніми словами, у той час, коли зникла Даша, їхній син був у душі, а потім грав у комп’ютерні ігри й дивився фільм у навушниках. У селі кажуть, що хлопець захоплювався комп’ютером, жив як відлюдник, фактично не виходив з дому. У день зникнення школярки він допомагав батькам на ринку. Також він іноді допомагав як вантажник батькам Даші. Але на дівчинку, якщо вони випадково зустрічалися, не звертав жодної уваги.

Як розповіла мама підозрюваного, син добровільно пройшов перевірку на детекторі брехні. Але тест провалив. Утім, мама це пояснювала тим, що той довгий час перебував у депресії.

На вигляд це звичайний хлопець. Кілька років ніде не працював. Остання робота — сезонна.

Батьки загиблої Даші упізнали тіло дочки.

Колаж: 24tv.ua