Голова Верховної Ради Андрій Парубій, Юлія Ящук (ліворуч), Юлія Потапенко, Валерій Друженко.

Народний депутат України Микола Величкович, Голова Верховної Ради України Андрій Парубій.

Фото Андрія НЕСТЕРЕНКА.

Більше фото тут.

Напередодні Дня Конституції у конференц-залі українського парламенту Голова Верховної Ради Андрій Парубій нагородив велику групу народних депутатів, працівників апарату парламенту та засобів масової інформації. До свята було вручено Грамоти Верховної Ради України, цінні подарунки, а також присвоєно звання заслужених юристів, працівників освіти тощо.

Голова Верховної Ради подякував присутнім за щоденну нелегку і копітку працю. За його словами, український парламент відкритий для всього суспільства, а його працівники наповнюють роботу Верховної Ради змістом. Адже нам треба будувати український дім, незважаючи ні на що. А завдяки роботі як народних обранців, так і працівників апарату та журналістів, Верховна Рада виявилася дієвою і продуктивною. Ухвалювалися важливі для суспільства закони. Навіть під час президентських перегонів, коли ухвалили доленосний Закон «Про забезпечення функціонування української мови як державної». Хоча багато хто казав, що парламент у цей час не буде дієздатним, але Верховна Рада плідно і тоді працювала.

Голова Верховної Ради Андрій Парубій також відзначив роботу парламентського видання «Голос України», нагородивши його журналістів. Грамоти Верховної Ради України отримали оглядач-заступник завідувача відділу соціальних питань та листів Юлія Потапенко, кореспондент відділу оглядачів Юлія Ящук та оглядач-заступник завідувача відділу редагування Валерій Друженко. Цінний подарунок — годинник — Голова Верховної Ради вручив нашому фотокореспонденту Андрію Нестеренку.