Юних учасників дійства переповнювали емоції.

Бзпосередніми організаторами за підтримки міської влади та кількох громадських організацій стали представники волонтерського загону «Єдність» Української медичної стоматологічної академії.

Місце проведення згаданого заходу — майданчик зі штучним покриттям стадіону «Динамо», розташований у самісінькому центрі міста. Тут майже щодня тривають запеклі баталії юних і дорослих футболістів. А цього разу на газоні, що оберігає від значних травм і ушкоджень, приборкували м’яча діти, більшість яких узагалі вперше виходили на таке поле...

На це дійство понад два десятки хлопчиків і дівчаток прийшли разом із батьками. А їхніми безпосередніми тренерами-наставниками на футбольному майданчику стали студенти-волонтери. Усі разом спочатку робили розминку, що нагадувала захопливий флешмоб. Потім — спортивні майстер-класи одразу на кількох локаціях. Діти охоче вправлялися не лише з м’ячами, а й із різнокольоровими кульками, обручами та іншим спортивним знаряддям. Кількість футбольних воріт на майданчику також збільшили. Тож без свого переможного гола з поля не пішов ніхто. По завершенню гри всі діти отримали подарунки від організаторів і меценатів. А потім було спільне фото на згадку, яке зафіксувало переможну мить для всіх.

Полтава.

Фото автора.