Фото із сайту ГТУЮ в Тернопільській області.

Провести церемонію одруження чи ювілейного весілля відтепер можна в новому залі урочистих подій. «Офіс щастя» діятиме в обласному центрі на вулиці Мазепи, 1.

«Уперше за багато років Головне територіальне управління юстиції в Тернопільській області має свій зал урочистих подій. Хоча він і не дуже великий, але оформлений по-сучасному», — зазначив керівник відомства Едуард Кольцов.

Перша церемонія відбулася тут 16 липня. Свої шлюбні обітниці в рамках послуги Мін’юсту «Ювілейне весілля» поновили Ярослав і Оксана Ратушняки. Пара одружилася 40 років тому, і тепер знову, в урочистій атмосфері, у колі рідних та друзів вони пообіцяли любити, надихати та підтримувати один одного.

Свідоцтво про шлюб нового зразка подружжя отримало від заступника міністра юстиції з питань європейської інтеграції Сергія Петухова, який перебував у Тернополі з робочим візитом. «Послуга «Ювілейне весілля» є популярною серед українців. Багато людей через роки бажають пригадати своє подружнє життя, дуже часто діти хочуть влаштувати ще одне свято для своїх батьків...» — розповів Сергій Петухов.