— Встановлення результатів виборів народних депутатів — не пізніш як на п’ятнадцятий день з дня голосування (до 5 серпня 2019 року).

— Офіційне оприлюднення результатів виборів — не пізніш як на п’ятий день з дня встановлення результатів виборів (до 10 серпня 2019 року).

— Реєстрація обраних депутатів:

— подача документів не пізніш як на двадцятий день з дня офіційного оприлюднення результатів виборів (до 30 серпня 2019 року);
— видача тимчасового посвідчення народного депутата не пізніш як на сьомий день з дня реєстрації.

— Верховна Рада нового скликання збирається на першу сесію у залі засідань Верховної Ради не пізніше ніж на тридцятий день після офіційного оголошення про результати виборів (до 9 вересня 2019 року).

Для підготовки пропозицій щодо організації та проведення пленарних засідань першої сесії Верховної Ради нового скликання, підготовки проектів відповідних актів Голова Верховної Ради України попереднього скликання організовує формування Підготовчої депутатської групи з числа новообраних народних депутатів.

Перед відкриттям першої сесії новообраної Верховної Ради на урочистому засіданні Верховної Ради новообрані народні депутати складають присягу.

Фрагмент ілюстрації: rada.gov.ua