Досвідчені й фахові працівники, які, спираючись на власний досвід, зобов’язані підбирати, вчити, виховувати і розставляти кадри, працюють у кадровій системі поліції Тернопільщини. З нагоди свята найкращих нагородили в Головному управлінні Нацполіції.

«Сьогодні кадрова служба — це згуртований колектив, який несе відповідальність за якісне комплектування фахівцями підрозділів вишу, зміцнення дисципліни в колективі, підвищення бойової та службової підготовки», — розповів Андрій Зальопаний, начальник управління кадрового забезпечення.

У складі Міністерства внутрішніх справ у травні 1919 року утворили Департамент загальних справ, який займався призначенням, звільненням, нагородами та пенсіями особового складу.

У грудні 2001 року на базі Головного управління роботи з особовим складом МВС України створили Департамент роботи з персоналом МВС України, який через кілька років реорганізували в Департамент кадрового забезпечення. Загалом кадрова робота дуже відповідальна, адже від правильності обраного рішення багато в чому залежить як подальша доля конкретної людини, так і результат роботи загалом, переконаний очільник кадрової служби. З нагоди свята працівників відзначили подяками, грамотами й медалями «За відвагу та мужність», повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Фото із сайту Нацполіції України.