На знімку: під час робочої поїздки Президента України Володимира Зеленського до Івано-Франківської області.

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки на Івано-Франківщину представив нового голову Івано-Франківської обласної державної адміністрації Дениса Шмигаля.

«Дуже потужний менеджер. Заздрю Івано-Франківщині, — сказав глава держави. — Обирати голів обласних державних адміністрацій для нас важко в цілому по Україні, бо немає кадрів. А якщо кадри є, то немає грошей на них. Людей, які справді хочуть зробити щось хороше для України за наш невеликий термін, таких політичних волонтерів небагато. І це — один із них».

Новий очільник облдержадміністрації зазначив, що керувати областю -це велика відповідальність, і висловив сподівання на допомогу під час втілення всіх планів. «Серед пріоритетів, безумовно, — розвиток інфраструктури. Одна з головних проблем, яку потрібно вирішити, — відновлення доріг та мостів, адже без цього неможливо говорити ні про туризм, ні про промисловість, ні про інвесторів», — наголосив Д. Шмигаль. Він звернув увагу на важливість розв’язання екологічних проблем, таких як стихійні сміттєзвалища або очисні споруди, а також на підтримку бізнесу та реалізацію низки нагальних питань у соціальній сфері, зокрема в освіті та медицині.

Новий голова ОДА (колишній директор Бурштинської ТЕС) зауважив, що стиль його керівництва буде відкритим, чесним, прозорим і близьким до людей. А ключові параметри ефективності роботи — покращення добробуту в краї.

Вл. інф.

Фото president.gov.ua