На початку серпня відомий громадський діяч, президент Українського союзу промисловців і підприємців, голова Антикризової ради громадських організацій, співорганізатор Національного форуму «Трансформація України» Анатолій Кирилович Кінах святкує свій день народження.

Депутат п’яти скликань, автор багатьох законів в економічній, оборонній царині, лобіст інноваційного, промислового розвитку держави, екс-прем’єр-міністр — ось далеко не повний список його досягнень в сфері державотворення. Він чимало зробив і продовжує робити задля об’єднання зусиль бізнесу, роботодавців щодо розвитку ділового клімату, економіки в країні.

Анатолій Кінах зумів консолідувати громадські, волонтерські, ділові, дипломатичні та політичні кола навколо ідеї економічного патріотизму, трансформації України за кращими європейськими практиками. Фокус усієї його роботи — депутата, прем’єр-міністра, лідера ділової спільноти України — це розквіт приватної ініціативи та підвищення добробуту українців.

Ми, команда його однодумців, щиро зичимо своєму лідеру здійснення усіх задумів та планів. Хай усі починання будуть упевненою та твердою сходинкою до нових висот успіху!

З найкращими побажаннями, друзі та колеги.