Продаж землі вже до кінця 2019 року, як це планує Володимир Зеленський заради нових кредитів МВФ, — це продаж України та втрата Державності, величезний злочин перед майбутніми поколіннями українців. Спроба Зеленського продати нашу землю іноземцям призведе до глибокого громадянського конфлікту в Україні, відповідальність за який ляже персонально на Зеленського.

Відповідно до Конституції України земля є власністю Українського народу, тому влада не має жодного права розпродувати іноземцям нашу землю, не спитавши на це дозволу всіх українців. Виключно на референдумі і лише українці, а не тимчасова влада, повинні вирішити, чиєю буде земля.

Продавлювання фракцією Зеленського в новому парламенті будь-якого закону про продаж землі отримає найрішучіший опір усього суспільства. Ми оскаржимо в Конституційному Суді цей неконституційний закон. Також попереджаю Зеленського і його лібертаріанців, що наша команда ініціює всенародний рух опору, ми вдамося до будь-яких акцій, треба буде — і до партизанського руху, як це робили наші діди проти німців, але забрати землю в українців не дамо нікому!

Замість грабіжницького продажу землі ми вимагаємо від нової влади радикальної зміни економічної політики щодо українського села: створення Державного земельного банку, програми реальної фінансової підтримки і стимулювання фермерів, прийняття найжорсткішого антирейдерського законодавства, довічного успадкування земельних наділів фермерами, інвентаризації всіх земель і реальної оцінки їх вартості, скасування плати за переоформлення паїв і будинків від батьків дітям, надання земельних паїв усім громадянам України.

(Друкується за квотою фракції Радикальної партії в парламенті).