Насамперед це ознайомлення із соціально-економічною ситуацією на Прикарпатті. Для області новий керівник — людина не нова. Адже досі був директором Бурштинської ТЕС.

Під час першої апаратної наради із заступниками, керівниками структурних підрозділів ОДА, силовими службами області та міським головою Івано-Франківська керівник окреслив пріоритетні завдання влади та зосередив увагу на першочергових. А це стан доріг, злагоджена роботи закладів охорони здоров’я, підготовка до нового навчального року та опалювального сезону.

Опісля Денис Шмигаль провів зустрічі з керівниками галузевих структур. Обговорили нагальні питання та шляхи їх вирішення. Начальник Служби автомобільних доріг в області Василь Буджак означив пріоритетні напрями. А це насамперед дороги національного значення, що сполучають Прикарпаття із сусідніми обласними центрами. 

Цього тижня голова ОДА мав також зустріч із керівниками структурних підрозділів охорони здоров’я. Аналізували стан спорудження 28 амбулаторій групової практики та моно-
практики сімейної медицини, придбання службового автотранспорту, медичного обладнання та комп’ютерної техніки. 

Очільник області наголосив, що ініціюватиме на засіданні уряду пропозицію для спрямування залишків субвенції (110 мільйонів гривень) на будівництво ще двох амбулаторій, доукомплектування діючих медичним обладнанням та комп’ютерною технікою, придбання 25 одиниць службового автотранспорту.

Під час наради також наголошувалося на важливості будівництва Івано-Франківського обласного перинатального центру. Це дасть змогу ефективно впроваджувати сучасні технології, виходжувати недоношених немовлят та вводити другий етап їхньої реабілітації.

Івано-Франківська область.

Фото прес-служби Івано-Франківської ОДА.