З посиланням на джерела, близькі до адміністрації Білого дому, називається і дата, після якої терпець світової громадськості й, насамперед США, може просто урватися. Це — червень 2020 року. Сама адміністрація президента займатиметься цим питанням і переконуватиме сторони дійти мирної згоди, щоб у вибухонебезпечному районі нарешті запанував спокій.

Видання також повідомляє, що з Вашингтона вже надійшов чіткий сигнал сербській опозиції — майбутні вибори в країні не слід бойкотувати, бо до добра це не приведе. Емісари США продовжать переконувати лідерів опозиційних партій брати участь у всіх виборчих процесах у Сербії. Тільки вибори мають визначити, кого підтримують виборці й кому вони довірять керувати країною.

Інша сербська газета Vecernje Novosti повідомила, що в середу ввечері на сербсько-косовському КПП у Шиді сербські митники й поліцейські запобігли спробі ввезення двома косовськими албанцями до країни, а можливо, й далі, двох переносних зенітних установок і запасних частин до них. Небезпечний вантаж було виявлено після того, як черговий митник попросив пасажирів «Ауді» з німецькою реєстрацією вийти із салону й відкрити багажник. Ті запропонували йому величезні гроші, щоб не відкривати «чорний ящик». Це спричинило лише додаткові підозри в чесного служаки, й він викликав підмогу. А старший по зміні, про всяк випадок, звернувся до поліції. Разом вони висадили з автомобіля пасажирів, які виявилися братами, й почали ретельний огляд «Ауді». Знайшли в багажнику переносні гармати, запасні частини, а за обшивкою салону — 30 000 євро, а також прапор Визвольної армії Косово. До речі, слідство впевнене, що банкноти підроблені, бо на них є китайський логотип. Видання зазначає, що саме такі спроби ввезення громадянами Косово зброї і фальшивих грошей до країни заважають встановленню довіри між Белградом і Приштиною. Адже митники сусідньої країни пропустили на територію Сербії підозрілий автомобіль без жодних зауважень.