За даними прес-центру штабу ООС, ворог обстрілював позиції наших військових з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник лупив поблизу Талаківки, Водяного, Гнутового, Новогнатівки, Новотроїцького, Красногорівки, Лебединського, Павлополя, Авдіївки з гранатометів різних систем, великокаліберного кулемета, стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» ворог гатив в районі Південного — з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«Втрат з нашого боку не зафіксовано», — підсумували в штабі.

На окупованій Луганщині СММ ОБСЄ зафіксувала 29 реактивних систем залпового вогню «Град», розміщених з порушенням ліній відведення. «Спостерігачі виявили 7 реактивних систем залпового вогню (РСЗВ; БМ-21 «Град», 122 мм) на полігоні біля н. п. Міусинськ (62 км на південний захід від Луганська); 2 буксирувані гаубиці (2А65 «Мста-Б», 152 мм) біля н. п. Вільхівка (40 км на схід від Донецька) та 22 РСЗВ (БМ-21) поблизу н. п. Хрустальний», — йдеться у звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.