Оксана Савчук (у центрі) із мешканцями мікрорайону «Пасічна».

Однією з останніх справ Оксани Савчук на посаді керівника депутатського корпусу Івано-Франківської міської ради стали відвідини мікрорайону «Пасічна». Тут посадовець зустрілася із громадою. Обговорили питання медичного забезпечення.

Більшість мешканців мікрорайону обслуговуються в міській поліклініці № 2. Географічно вона не близько. Насамперед незручно для людей старшого віку та батьків із малими дітьми. Для поліпшення надання медичних послуг тут заплановано створити нову поліклініку на базі приміщення на Тролейбусній, а також розширити педіатричне відділення.

«За останні роки ми відремонтували всі педіатричні відділення в Івано-Франківську, крім «Пасічної». Попереду багато роботи, але крок за кроком змінюємо наше місто», — розповіла керівник депутатського корпусу, секретар міськради Оксана Савчук.

16 серпня повноваження Оксани Савчук як секретаря міськради припинено. На цю посаду вона була обрана у грудні 2015-го. Уперше в історії Івано-Франківська секретарем міськради стала жінка. За майже чотири роки своєї роботи чиновниця виправдала довіру. Підтвердження цього — надання повноважень представляти міську громаду в найвищому законодавчому органі влади — Верховній Раді.

«Дякую кожному за висловлені підтримку й довіру. На посаді секретаря міськради вдалося реалізувати чимало успішних проектів задля розвитку міста. Відчувала велику підтримку міського голови Руслана Марцінківа. Порадами й настановами допомагали колеги-депутати, працівники виконавчого комітету і секретаріату ради. Моя робота на благо міста продовжиться. Тепер в іншому статусі — народного депутата України. І це ваша заслуга. Разом будуватимемо місто майбутнього», — звернулася до містян Оксана Савчук.

Фото прес-служби Івано-Франківської міськради.