Оновлення мундирів військовослужбовців Збройних Сил України планують провести наступного року, повідомило інформагентство Міноборони України «АрміяInform» з посиланням на фахівців Головного управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ.

За словами начальника відділу розробки речового майна Головного управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ підполковника Василя Саковця, за останні роки було отримано низку зауважень від військовослужбовців щодо експлуатації літнього польового загальновійськового комплекту. Було оброблено й проаналізовано велику кількість запитів з Генерального штабу ЗСУ.

Також офіцер поінформував, що раз на три місяці фахівці управління проводять опитування військових у районі проведення бойових дій. На основі цих відгуків насамперед оновлять демісезонну білизну, флісові куртки й технологію виробництва взуття.

Пізніше — решту елементів комплекту.

«І нарешті, 2020 року на території України планують виготовляти якісні мембранні матеріали. Нині їх доводиться закуповувати в іноземного виробника», — йдеться в повідомленні.

Фото: m.censor.net.ua