За добу (на ранок 20.09) російські найманці 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Противник обстрілював позиції наших військових із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм. А також з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

За даними прес-центру штабу ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник лупив поблизу Миколаївки, Богданівки, Водяного, Новотроїцького, Новомихайлівки з мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» ворог гатив поблизу Золотого, Оріхового, Луганського, Травневого, Новолуганського з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

«Втрат внаслідок ворожих обстрілів з нашого боку не було. Ворог продовжує активно використовувати заборонені Мінськими угодами міномети 82-го калібру. Загалом незаконні збройні формування випустили 10 мін. Зазначені факти вкотре свідчать про небажання ворога дотримуватися режиму припинення вогню», — зазначили в штабі.