На знімку: під час громадських обговорень у Черкаській об’єднаній територіальній громаді.

Захід відбувався у рамках реалізації одного із завдань Стратегії розвитку Донецької області.

Представники органу місцевого самоврядування та Програми місцевого системного розвитку Проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» презентували під час заходу результати розроблення комплексної документації з управління земельними ресурсами Черкаської об’єднаної територіальної громади, яка створена за допомогою сучасних ІТ-технологій.

На заході, зокрема, була вперше продемонстрована картосхема перспективного використання земель та організації ОТГ. Учасники зустрічі, серед яких були місцеві мешканці, керівники бізнес-структур, представники органів місцевого самоврядування, виконавчої влади районного рівня та інших зацікавлених організацій, також розглянули план заходів, що сприятимуть соціально-економічному розвитку громад.

Завдяки впровадженню геоінформаційної системи охочі мають можливість ознайомитись із земельними ресурсами громади, інформація про які розміщена на сайті Черкаської селищної ради.

За результатами обговорень були затверджені плани використання земель та перспектив розвитку громади з урахуванням пропозицій, наданих впродовж спільної роботи.

Фото прес-служби Донецької ОДА.