У п’ятницю, 20 вересня, на Рівненщині стартувала програма, відповідно до якої голови районних державних адміністрацій обиратимуться за допомогою програми LIFT.

LIFT — це проект команди Президента Володимира Зеленського, що об’єднує кваліфікованих спеціалістів та інновації. Він спрямований на позитивні зміни в країні та її комплексний соціально-економічний і культурний розвиток.

«Програма LIFT дає нам можливість чесного та прозорого відбору держслужбовців. Це незалежна платформа, спрямована на пошук гідних і талановитих людей, які готові взяти на себе відповідальність розпочати реальні зміни. Тому відтепер голів районних державних адміністрацій обиратимуть винятково через програму LIFT. Вона побудована так, що жодні знайомства та хабарі вже не спрацюють. Процес відбору — абсолютно прозорий. Тож усі, кому не байдужа доля України, залишайте заявку. Не пропустіть унікальну можливість приєднатися до проекту, який змінить хід історії», — наголосив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Наразі відкрито пошук 16 керівників: Березнівського, Володимирецького, Гощанського, Демидівського, Дубенського, Дубровицького, Зарічненського, Здолбунівського, Корецького Костопільського, Млинівського, Острозького, Радивилівського, Рокитнівського, Рівненського та Сарненського районів.