«Маріуполь» — «Динамо». 0:1. Гол: Вербич, 90+1.

«Маріуполь»: Худжамов, Тищенко, Биков (Яворський, 51), Чоботенко, Кірюханцев, Чех (Горбунов, 85), Мишньов, Корнієнко, Топалов (Путря, 70), Чурко, Вакула. Тренер — Олександр Бабич.
«Динамо»: Бойко, Кендзьора, Шабанов, Кадар, Караваєв, Сидорчук, Буяльський (Гармаш, 89), де Пена (Шепелєв, 63), Циганков, Вербич, Родрігес (Бєсєдін, 62). Тренер — Олексій Михайличенко.

Рефері — Дмитро Бондаренко (Одеса).

Маріуполь. «Володимир Бойко». 8 196 глядачів. 13 градусів.

Протягом матчу було спекотно. Господарі серйозно налаштувалися на гостре протистояння. Хоча у «Динамо» було більше моментів для взяття воріт. Чого вартий лише вихід Родрігеса на воротаря. Потім рукою в своєму карному майданчику зіграв Сергій Чоботенко (на 17-й хвилині). Дивно повівся рефері, котрий перебував поблизу епізоду.

А от наприкінці поєдинку гості мали вже величезну перевагу. Та в цьому матчі, як і в попередньому проти «Зорі» на її полі, на високому рівні зіграв воротар «Маріуполя» Рустам Худжамов. Але і він не врятував господарів — на першій доданій хвилині після відмінної флангової передачі Олександра Караваєва блискавично зіграв на випередження Беньямін Вербич (на знімку) і головою забив переможний гол.

Цей виграш дав змогу киянам піднятися в турнірній таблиці. Тепер вони ділять 2—3-тє місця з «Десною».

Фото ФК «Динамо».