За його підсумками ухвалено рішення про внесення змін до проекту закону «Про Державний бюджет України на 2020 рік», що передбачають збільшення видатків на фінансову підтримку розвитку національного заповідника «Хортиця» в розмірі 30 млн грн. Про це повідомив народний депутат України Олександр Кабанов у відповідь на лист голови Запорізької облдержадміністрації Віталія Туринка.

— Командна робота в дії. Звернувся до запорізьких народних депутатів по підтримку у фінансуванні розвитку національного заповідника «Хортиця». Результат — плюс 30 млн грн на розвиток «Хортиці» у проекті бюджету на наступний рік. Таке рішення ухвалили на спільному засіданні Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики і представників Кабміну. Переконаний, що також у бюджеті з’явиться й окремий рядок щодо фінансування будівництва мостів через Дніпро в Запоріжжі, — зазначив, коментуючи подію, очільник області Віталій Туринок (на знімку), повідомили в департаменті інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Запорізької ОДА.

Нагадаємо, що минулого тижня голова облдержадміністрації Віталій Туринок зустрічався з народними депутатами від Запорізької області. Розвиток національного заповідника «Хортиця» був обраний як один із пріоритетів у спільній роботі народних обранців та облдержадміністрації.

Фото департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Запорізької ОДА.