Під час Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь у Житомирі Президент України Володимир Зеленський висловився за регулярне проведення такого заходу з метою зміцнення партнерства між двома країнами в усіх сферах — не тільки на рівні двох столиць, а й на рівні областей та окремих підприємств.

«Презентував білоруським колегам економічний потенціал Рівненщини. Важливо не втратити унікальну можливість для області та посилити співпрацю із сусідами по державному кордону», — каже голова Рівненської ОДА Віталій Коваль. Він вважає, що для делегації з Рівненщини участь у Форумі була продуктивною: «Провели продуктивну зустріч з головою правління Білоруського республіканського союзу споживчих товариств (аналог Укркоопспілки) Валерієм Івановим. Домовились про розширення співпраці «експорт/імпорт» між нашим регіоном та білоруськими областями».

У рамках Форуму в Житомирі керівник Рівненщини Віталій Коваль зустрівся з генеральним директором ВАТ «Мінський тракторний завод» Віталієм Вовком (на знімку зліва направо).  Обговорили потенціал Рівненського авторемзаводу, можливість відкриття

у Рівному сервісного центру білоруського підприємства з метою відновлення потужностей авторемзаводу. На думку голови Рівненської ОДА, потужності авторемзаводу можуть бути задіяні для капітального ремонту та відновлення техніки з маркою мінського заводу.

Рівне.

Фото надане прес-службою РОДА.