Футболісти різного віку упродовж двох днів змагалися на восьми спортмайданчиках Тернополя в турнірі з міні-футболу «Суперкубок Опілля» з нагоди вшанування пам’яті всіх захисників Батьківщини. Головним партером масштабних змагань, які відбулися за участю 32 команд, була корпорація «Опілля».

У фіналі турніру зустрілися спортсмени Тернопільської міської ради та Тернопільського національного економічного університету. Кому дістанеться головний кубок, вирішив єдиний гол, який забили представники навчального закладу в другому таймі. «Золотий» м’яч — на рахунку Дмитра Сиротюка.

На футбольному майданчику, де розгорталися вирішальні баталії, було облаштовано фотозону. Тож після нагородження переможці мали можливість сфотографуватися із заслуженими нагородами. Головний організатор і натхненник турніру Андрій Підлужний зазначив: «Учасники турніру не тільки були вправні у грі, а й вирізнялися багатьма чудовими особистісними якостями. Цей турнір є визначним насамперед тому, що в Тернополі позмагатися в міні-футболі вперше зібралося майже 600 спортсменів. Також для проведення гри вперше задіяли аж вісім майданчиків одночасно. Турнір на кожному відкривали священики від греко-католицької церкви, які освятили майданчики та учасників. Під час молитви представники духовенства також вшанували пам’ять загиблих вояків. Представники від кожної команди отримали чимало призів. Головним та незмінним спонсором змагань була місцева корпорація «Опілля». Щиро вдячний почесному президенту підприємства Ярославу Джоджику, який не тільки сприяє у проведенні різноманітних спортзаходів у Тернополі, а й дбає про подарунки. Так, після турніру гравцям презентували напої від корпорації, а також фірмові вироби».

Активно вболівав на змаганнях і директор з маркетингу «Опілля» Володимир Гомівка: «Футболісти демонстрували влучні паси та сильні удари по воротах. Тож гостям, які спостерігали за грою, не було часу для нудьги. Від початку змагань гравців не залишав командний дух, жага до перемоги. А вразила під час змагань не так згуртованість, запал гравців, як масштабність турніру. Такі заходи варто підтримувати, аби якомога більше спортивних майданчиків Тернополя частіше ставали місцем проведення турнірів. Корпорація «Опілля» й надалі підтримуватиме проведення в місті сезонних суперкубків та призами заохочуватиме любителів міні-футболу поповнювати лави гравців».

До слова, «Суперкубок Опілля» у Тернополі відбуватиметься чотири рази на рік. До турнірів планують залучати команди із міст-побратимів.

Тернопільська область.

Фото надано прес-службою корпорації «Опілля».