Перша зустріч відбудеться 22 жовтня в Харкові, друга — 6 листопада у Загребі.

Тому, мабуть, буде цікаво почути думку про ці події екс-гравця київського «Динамо» і загребського «Динамо», хорватської національної команди, а нині наставника збірної Хорватії U-20 Огнєна Вукоєвича:

«По-перше, це не той «Шахтар», який був 10 років тому. І те, що команда грає домашні матчі у Харкові, — мінус для клубу. Атмосфера не така запальна, як була у Донецьку.

Правий і центральні оборонці «Шахтаря» не відповідають рівню решти команди. Захист у «Шахтаря» має нижчий рівень, ніж напад. Упевнений, воротар Дані Ольмо, атакувальний півоборонець Міслав Оршич і оборонець Бруно Петкович — лідери команди — здатні створити їм багато клопотів. Якщо «Динамо» сміливо атакуватиме, тоді зможе забити в Харкові. Це сто відсотків.

Звичайно, хорватам потрібно дуже постаратися в обороні, щоб зупинити бразильців — гравців атаки, закрити їх. Тоді динамівці будуть ближчі до позитивного результату. Вірю в «Динамо».

Ось таке бачення наступного протистояння відомого футболіста. Зрозуміло, тут багато емоцій та особистих симпатій. І його симпатії на боці земляків. Либонь, вплинуло на його думку також багаторічне перебування в лавах київського «Динамо».

До речі, він продовжує служити найтитулованішому клубу України на посаді менеджера з країн Балканського регіону.

Фото ФК «Динамо» Київ.