Голова Рівненської ОДА Віталій Ковальчук (праворуч) разом із керівником Рівненського облавтодору Володимиром Квачуком оглядають отримані КрАЗи.

За його словами, для цього вже зроблено перші кроки: «Днями обговорювали з парламентаріями створення північно-західного регіоунального центру онкології на базі Рівненського протипухлинного центру. Авіаційний хаб: хочемо створити базу авіапідрозділу МНС для обслуговування Рівненщини та інших західних областей, а також забезпечити умови для ремонту літаків АН. IT-кластер вже діє на Рівненщині та об’єднує майже тисячу працівників. Моє завдання — посилити цей напрям. Дорожній хаб: Рівне стане одним із чотирьох центрів дислокації мобільних спецзагонів в Україні. Наша область отримає 10 нових снігоочисних КрАЗів (вони обладнані поворотними відвалами та солерозкидальним обладнанням точного дозування) від ДАК «Автомобільні дороги України» для посилення технічного парку облавтодору. Шість із них вже надійшли в область. Завдання цього загону — оперативно ліквідувати наслідки хуртовин, потужних снігопадів, ожеледиці на дорогах державного значення в Рівненській, Волинській, Хмельницькій, Тернопільській областях і частині Житомирської. Мобільний загін для цих цілей використовуватиме також іншу техніку облавтодору».

— Коли буде знайдено і реалізовано різні напрями розвитку економіки на Рівненщині, зможемо говорити про її реальний підйом та про реальні робочі місця і соціальні стандарти, — каже Віталій Коваль. Він також додав, що шукає проривні та інноваційні ідеї для Рівненщини і закликав ділитися ними на його Facebook-сторінці — https:// www.facebook.com/koval8/.

Фото надано прес-службою Рівненської ОДА.