Били з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, снайперської та стрілецької зброї. Військові зафіксували понад два десятки обстрілів. Регулярно потрапляє під ворожий вогонь ділянка в районі селища Золоте, де планують розведення сил.

За даними прес-центру штабу ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник лупив поблизу Водяного, Авдіївки, Пищевика, Новотроїцького, Павлополя та неподалік Мар’їнки, Новоселівки Другої з мінометів калібру 120 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, снайперської та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики вели вогонь поблизу Кримського, Хутора Вільного, Луганського, Шумів, Катеринівки з міномета калібру 82 мм, з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

«Унаслідок ворожих провокацій загинув військовослужбовець Об’єднаних сил», — зазначили в штабі.

Днями на ділянці фронту поблизу Золотого, де мало розпочатися відведення військ, російські найманці з окупованого Первомайська обстріляли наші позиції з гранатометів і кулеметів. Бойовики зірвали домовленості, а тому розведення військ на Донбасі перенесли. Наразі Золоте залишається під українським контролем.