За даними прес-центру штабу ООС, противник гатив по наших військових із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики лупили поблизу Новотроїцького, Водяного, Лебединського, Новогнатівки, Пищевика, Опитного з мінометів калібру 120 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики гатили поблизу Новолуганського, Луганського, Золотого, Кримського, хутора Вільного з мінометів калібру 82 мм, гранатометів, з озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

«Унаслідок обстрілів дістав поранення один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил. Незаконні збройні формування РФ здійснили обстріл з великокаліберних кулеметів на ділянці розведення № 2 (Золоте-4). Провокації на цій ділянці фіксуються другу добу поспіль — окупанти демонструють своє небажання дотримуватися Мінських домовленостей та взятих на себе зобов’язань», — повідомили в штабі.