Група В. «Мальме» (Швеція) — «Лугано» (Швейцарія). 2:1.
 
«Динамо» (Україна, Київ) — «Копенгаген» (Данія). 1:1. Голи: Сотіріу, 2, Шабанов, 53.
 
«Динамо»: Бущан, Кендзьора, Попов, Шабанов, Миколенко, Шепелєв, Сидорчук, Вербич, Циганков, де Пена (Гармаш, 80), Бєсєдін. Тренер — Олексій Михайличенко.
 
«Копенгаген»: Юнссон, Бартолєц, Папаяннопулос, Нельссон, Овьєдо, Штаге, Зека, Фішер (Томсен, 75), Сантос (Бендтнер, 90), Сотіріу, Фальк (Варела, 88). Тренер — Столе Сольбаккен.
 
Рефері — Галіл Мелер (Туреччина).
 
Київ. НСК «Олімпійський». 21 202 глядачі. 11 градусів.
 
1. «Копенгаген» — 5; 2. «Динамо» — 5; 3. «Мальме» — 4;  4. «Лугано» — 1.
 
Ще не закінчилася друга хвилина зустрічі, як динамівці пропустили. Після подачі на правий кут воротарського майданчика Штаге головою скинув м’яч на Сотіріу, котрий довершив справу ударом зблизька під поперечину.
 
Отже, пропустивши швидкий гол, динамівці так і не змогли переломити гру. Було багато силового футболу, навісів, боротьби за підбір. За таких умов комфортніше почувалися данці. Вони ще кілька разів загрожували воротам Бущана. Хоча і в «біло-синіх» теж були моменти.
 
Залишалося сподіватися на другий тайм. І він почався з приємної події для «Динамо». Ідеально виконав штрафний Циганков. Синхронно з цим ударом до карного майданчика увірвався Шабанов і влучно пробив головою.
 
Надалі було багато боротьби, але жодній з команд забити не вдалося.
 
Столе Сольбаккен:
 
— «Динамо» нас не здивувало, це дуже хороша команда. Ми заслужили нічию і навіть були ближчими до перемоги. «Копенгаген» створив достатньо якісних моментів. Я задоволений тим, як зіграли мої футболісти. Вважаю, що «Динамо» залишається фаворитом нашої групи.
 
Олексій Михайличенко:
 
— Нам не вдалося конструктивно зіграти в атаці. Суперник зумів нав’язати свій футбол, а нам не вистачило швидкості та комбінаційної гри. Ми передбачали такий сценарій, але програли багато боротьби. З «Копенгагеном» треба грати швидко не лише з м’ячем, а й без нього. Саме другий елемент у нас просідав. Як наслідок — «Динамо» не здобуло позитивного результату. Швидкий гол вплинув на матч, він створив для нас дискомфорт. Однак я не можу сказати, що команда розгубилася. Вона старалася, комбінувала, але дуже багато запланованого реалізувати не вдалося. Хто більше заслужив на перемогу? Як на мене, у нас моменти були гостріші, хоч їх було небагато.