На знімку: під час урочистого заходу з нагоди 80-річчя Костянтинівського району.

Упродовж десятиліть гордість і славу Костянтинівського району творять його жителі, примножуючи нове й водночас зберігаючи кращі традиції минулого.

До присутніх зі словами привітання звернулися голова райради Олександр Оносов і в. о. голови РДА Олег Ісаков, представники місцевих підприємств та організацій.

Естафета «Від ювілею до ювілею», присвячена святковій даті, стартувала 2018 року. Її учасники, кожен у своїй громаді, вишивали оберіг Костянтинівського району — його карту. Впродовж 12 місяців вона доповнювалась новими візерунками. Всі громади передали свій витвір району.

Дипломи в номінації «Ровесник району» цього дня отримали Алла Істоміна, Марія Самойленко, Віра Рей, Марія Шевченко. У номінації «Родина району» відзначили сім’ї Олени та Романа Вязовикових, Наталії і Олега Багатирьових, Валентини Рижкової. У номінації «Династія району» здобула визнання родина Олександра та Надії Штаньків. Нагороди в номінації «Спортивна слава району» отримала команда ДЮСШ «Колос».

Прикрасили урочистості виступи театру пісні «Веселка», тріо «Хуторяночка», колективу естрадного танцю «Модерн», ансамблю «Берегинька» тощо.

Фото прес-служби Костянтинівської РДА.