Зустріч «Динамо» й «Шахтаря» — завжди гостре протистояння.

Фото ФК «Динамо».

І на цій, ще відносно ранній стадії, ми побачимо поєдинок українських грандів: київське «Динамо» на НСК «Олімпійський» зіграє з донецьким «Шахтарем».

Чимало фахівців і шанувальників гри свідомо віддають перемогу «гірникам». Можливо, так і буде. Але, як відомо, у кубкових зустрічах свої неписані закони. Тож давайте наберемося терпіння і дочекаємося цього інтригуючого протистояння.

До речі, футболісти «Динамо» та їхній наставник Олексій Михайличенко дуже скромні у висловлюваннях щодо майбутнього класико. З динамівського табору прогнози майже не звучать.

Натомість футболісти «Шахтаря» висловлюватися не відмовляються. Всі заяви зводяться до одного: очікування від матчу таке — проходити далі і на крок наблизитися до перемоги в Кубку України.

Такий бойовий настрій чемпіона, безумовно, вартий схвальної оцінки. Як кажуть у подібних випадках — дай Боже нашому теляті вовка з’їсти. А нам головне — щоб футбол був цікавий, захопливий, чесний.

Початок зустрічі о 19:30. Є підозра, що на трибунах головної спортивної арени країни порожніх місць буде мізер, а може, навіть станемо свідками аншлагу.

Цього дня відбудеться решта кубкових поєдинків на цій стадії:

17:00 «Колос» (Ковалівка) — «Ворскла» (Полтава)

14:00 «Минай» (Ужгородський район) — «Львів»;

14:00 «Маріуполь» — «Олімпік» (Донецьк);15:00 «Миколаїв» — «Десна» (Чернігів);

15:00 «Інгулець» (Петрове) — «Дніпро-1»;

18:00 «Альянс» (Сумська область, Липова Долина) — «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні);

18:00 «Олександрія» — «Зоря» (Луганськ).