Таке рішення прийнято під час четвертого позачергового з’їзду партії «Слуга народу». У зібранні взяли участь понад півтисячі осіб. А на порядку денному, окрім обрання нового очільника, стояли також питання про створення нової робочої групи зі змін до статуту партії та про участь у виборах в ОТГ.

Колишній керівник партії, а нині Голова Верховної Ради Дмитро Разумков був присутній на заході як почесний гість. Разом із ним також були голова фракції Давид Арахамія, голова групи «Друзі Європейської України» в Європарламенті Петрас Ауштревічус, представники посольств та дипломатичних місій.

Д. Разумков поінформував про те, що протягом двох місяців роботи в парламенті за участю народних депутатів від «Слуги народу» вже розглянуто 272 законопроекти. Із них ухвалено 77. «Наступним викликом стануть місцеві вибори, — сказав він. — Нам потрібно створити структуру, регіональні представництва, налагодити комунікації з виборцями». На з’їзді ухвалено рішення про те, що партія братиме участь у наступних виборах в ОТГ, що відбудуться 22 та 29 грудня.

«Ми отримали владу на національному рівні, але отримати — це максимум третина завдання. Бо влада — це не депозит, який щомісяця приносить дивіденди. Влада — це кредит довіри людей, який ти мусиш щодня сплачувати із шаленими відсотками», — зазначив Олександр Корнієнко.

Вл. інф.