Відповідно до зведення штабу ООС, 13 листопада збройні формування Російської Федерації 17 разів порушили режим припинення вогню, застосовуючи міномети калібру 120 мм і 82 мм, гранатомети й кулемети. Втрат серед наших захисників немає.

Тим часом Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні отримала повідомлення від МЗС України й російських збройних формувань на Донбасі про завершення відведення сил і засобів на ділянці розведення в районі Петрівського. Про це йдеться на сайті ОБСЄ.

Зазначається, що місія зафіксувала початок процесу розведення сил і засобів на ділянці в районі Петрівського невдовзі після 12-ї години (за східноєвропейським часом) 9 листопада, «коли військовослужбовці Збройних Сил України й члени збройних формувань разом зі зброєю почали залишати свої позиції й виходити за межі ділянки розведення». Команди СММ були присутні протягом усього процесу розведення в наступні дні.

На ділянці № 3 Богданівка — Петрівське піротехніки розпочали розмінування. Про це інформує прес-служба Міноборони України. «13 листопада піротехніки Головного управління ДСНС України в Донецькій області взялися до проведення робіт з розмінування в районі розведення сил біля населених пунктів Петрівське — Богданівка Волноваського району Донецької області», — зазначено в повідомленні.