Невирішеним залишається питання з опаленням і на Львівщині. Так, у Новому Роздолі енергетичні мережі міста виходять з ладу, бо мешканці у зв`язку з відсутністю тепла масово вмикають електрообігрівачі.

Як розповіла секретар Новороздільської міської ради Ірина Кунинець, з неділі електроенергію в деяких мікрорайонах почали подавати погодинно. Це зумовлено поломкою на одній з підстанцій. Мешканців Нового Роздола закликали економити електроенергію. У міській раді обіцяють, що за оптимальних умов тепло почне надходити через тиждень.

«Нафтогаз» назвав ситуацію в Новому Роздолі критичною, бо цілі мікрорайони залишилися без електрики, під загрозою може опинитися постачання води.

Колишніх працівників ТЕЦ, які звільнилися через невиплату протягом 5 місяців зарплат, попросили з’явитися на роботу і укласти угоди з новим управителем.

Нині дочірня компанія «Нафтогазу» працює над тим, щоб зібрати спеціалістів і максимально швидко запустити теплоелектростанцію.

Проблеми на ТЕЦ почалися після того, як НАБУ затримало посадових осіб компаній «Енергія-Новий Розділ» та «Енергія-Новояворівськ» за незаконне заволодіння 300 млн куб. м природного газу НАК «Нафтогаз України» на суму понад 1,4 млрд грн.

Кінцевими бенефіціарами цих компаній були брати Ярослав та Богдан Дубневичі. Ці компанії куплений за пільговою ціною газ не збиралися використовувати для потреб населення.

Заарештовані майнові комплекси Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами передало в управління компанії «Гарант Електро М», яка не змогла забезпечити Новий Розділ та Новояворівськ теплом, тому від її послуг цього року відмовилися.