Очікується, що разом з прем’єром у форумі візьмуть участь віце-прем’єр і міністр промисловості та торгівлі Карел Гавлічек, також місія із 85 підприємців. 

Як повідомило видання Ceske Noviny, програмою візиту заплановано  зустрічі Андрея Бабіша з Президентом України Володимиром Зеленським, Головою Верховної Ради Дмитром Разумковим, Прем’єр-міністром Олексієм Гончаруком. Головна мета візиту прем’єра Чехії —  висловити підтримку територіальної цілісності, суверенітету і незалежності України, а також зближення України і Європейського Союзу, вказує видання.

Стосовно бізнес-форуму його організатори повідомляють, що програма заходу включатиме пленарну частину, в якій буде висвітлено найближчі перспективи та пріоритетні напрями українсько-чеського економічного співробітництва, умови ведення бізнесу в Україні та Чехії, досвід інтеграції чеської економіки до єдиного ринку ЄС тощо. 

«Україна є 20-м найбільшим зовнішньоторговельним партнером Чеської Республіки. За даними Торгової палати, вона пропонує найширші можливості для чеських підприємців в сферах цивільної авіації, транспортної галузі та інфраструктури, енергетики, водного господарства, оборонної промисловості та машинобудування», наголошує Ceske Noviny, посилаючись на матеріали уряду.