За добу (на ранок 20.11) російські найманці 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Противник обстрілював позиції наших військових із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів.

За даними прес-центру штабу ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики гатили поблизу Водяного, Старогнатівки, Березового, Гнутового з мінометів калібру 82 мм, гармат БМП-1, ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» окупанти відкривали вогонь біля Кримського, Південного, Залізного, Луганського, Кіндрашівської-Нової з озброєння БМП, ручних протитанкових і підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«Втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об’єднаних сил не було. На горлівському напрямку російські окупаційні війська використали БПЛА, який здійснював політ над позиціями наших підрозділів з метою уточнення побудови системи оборони та викриття системи вогню підрозділів Об’єднаних сил. Завдяки злагодженим діям спостерігачів та розрахунків чергових вогневих засобів ворожий безпілотний літальний апарат був збитий зосередженим вогнем зі стрілецької зброї. При падінні на нежилому подвір’ї БПЛА здетонував, що може свідчити про небезпечний вантаж, яким ворог намагався вразити наших військових», — зазначили в штабі.