Серійного крамничного злодія затримали працівники карного розшуку міста. За словами заступника начальника — начальника кримінальної поліції Сергія Гатанюка, перші заяви про крадіжки почали надходити на початку листопада. Невідомий розбивав каменем вікно в невеличких магазинах, проникав усередину і викрадав гроші та цигарки.

В обласному центрі жертвами злодія стало два підприємця, ще дві крамниці обікрав чоловік в Тернопільському районі. Злодія зафіксували камери спостереження. Його оголосили в розшук. Під час перевірки оперативники встановили, що підозрюваний причетний й до крадіжок у Теребовлянському районі. Там зловмисник обікрав чотири крамниці, зняв гроші з викраденої банківської картки та привласнив два мобільні телефони знайомої.

Піймали крадія у Тернополі. Це — житель Теребовлянського району, 1979 року народження. Впродовж тривалого часу він «гастролює» населеними пунктами Тернопілля. За плечима підозрюваного майже десять років у місцях позбавлення волі за майнові злочини, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області. У скоєному він зізнався. Чоловікові оголосили підозру відповідно до ст. 185 ч. 3 ККУ. Суд обрав йому міру запобіжного заходу — тримання під вартою. Підозрюваного перевіряють на причетність до аналогічних злочинів.