З цієї нагоди 27 листопада в Тернополі відбувся урочистий марш, в якому взяли участь півтори тисячі військових. Вигуками «Герої» та «Слава Україні» тернополяни зустрічали тих, хто тривалий час боронив цілісність нашої держави на сході України.

Під час «Ходи мужності» армійці зупинилися біля стели полеглим бійцям АТО/ООС, щоб вшанувати пам’ять побратимів. До них долучилися представники керівництва області і міста. До пам’ятної стели також прийшли батьки загиблих воїнів. Щоб привітати захисників, тут розгорнули велетенський синьо-жовтий стяг.

Урочиста частина заходу відбулася у Палаці культури «Березіль». Привітали артилеристів із поверненням волонтери, підприємці, побратими та представники духовенства і влади. «З часу перебування на сході України ви продемонстрували свій незламний характер і ні на крок не відступили із займаних позицій. Дякую усьому особовому складу за стійкість, мужність і героїзм. Ви є достойними нащадками поколінь оборонців української землі», — зазначив голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук.

Фото надано прес-службою облради.