За сприянням у працевлаштуванні до Зборівської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості у лютому 2018 року звернувся демобілізований учасник АТО Андрій Буярський.

Про Андрія із села Мшанець Зборівського району можна сказати так: мужній, працелюбний, скромний. У цивільному житті був робітником фермерського господарства, оператором заправних станцій, потім — військова служба на сході країни. Демобілізувавшись, Андрій шукав роботу в рідному селі.

На сайті ТОЦЗ повідомляють, що місцеве фермерське господарство «Поляна-К» створило нову вакансію — робітника з догляду за тваринами. Саме сюди, після попереднього стажування на цьому підприємстві за сприяння служби зайнятості, і працевлаштували колишнього воїна. Водночас компенсувавши витрати роботодавцю єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Підприємство отримало відповідального й добросовісного працівника. А сам Андрій сказав: «Пишаюся тим, що можу в мирі працювати на рідній українській землі».