На знімку: на урочистому відкритті. Оксана Савчук — у центрі.

Мешканці та гості облцентру можуть кататися тут від ранку аж до 22-ї години. Підсвітка та музика створюють відчуття свята, тож від охочих нема відбою.

На урочистому відкритті ковзанки побувала народний депутат Оксана Савчук, котра разом зі своїми нещодавніми колегами — міським головою Русланом Марцінківим та його заступником Русланом Гайдою — щиро вболіває за організацію дозвілля містян.

Для франківців влаштували показові виступи фігуристів і хокейний матч. Також з нагоди свята організували безплатне катання.

Ковзанка — цікава атракція не лише для містян, а й для туристів. Хто не має своїх ковзанів, можна взяти у прокатному пункті. Інструктори допоможуть початківцям триматися на льоду та навчитися кататися.

Організатори стверджують, що лід буде навіть за плюсової температури. Тим часом в Івано-Франківську засніжило. Місто вже прикрашає святкова ілюмінація, тож увечері тут особливо красиво та людно.

А 13 грудня в обласному центрі традиційно відбудеться урочисте відкриття міської ялинки. На Різдво, 25 грудня, Івано-Франківськ запрошує майстрів із гри на трембітах для встановлення національного рекорду з наймасовішого трембітання. Ініціатори заходу — комунальне підприємство «Простір Інноваційних Креацій «Палац». Очікується, що понад сто музикантів пройдуть урочистою ходою центром міста, створюючи видовищне та неординарне за своїми масштабами дійство.

Фото прес-служби Івано-Франківської міськради.