На традиційному 17-му Міжнародному різдвяному благодійному базарі у Вільнюсі було представлено стенд «Україна», підготовлений Посольством України у Литовській Республіці спільно з активом української громади.

Захід відбувся під патронатом дружини Президента ЛР Діани Наусєдєнє. Його учасниками стали 25 акредитованих у Литві дипломатичних установ, а також литовські та міжнародні школи країни, громадські та благодійні організації, інформує прес-служба посольства.

Численних відвідувачів різдвяного базару пригощали славетним українським борщем, звареним працівниками посольства, членами їхніх родин, варениками, млинцями, запашними пиріжками, приготовленими українськими громадами міст Висагінаса та Вільнюса. Скуштувати смаколики могли дружина президента Діана Наусєдєнє, глава МЗС Литви Лінас Лінкявічюс, члени Сеймаса, представники дипкорпусу, які завітали до нашого стенда.

Отримані кошти передадуть організаціям, що опікуються і займаються захистом прав дітей, жінок, людей похилого віку й з особливими потребами.

Фото: mfa.gov.ua