Варто зазначити: це мальовниче місце межує із заповідником всеукраїнського значення — урочищем Обіжево, поруч протікає річка Дністер.

А ще тут можна щодня милуватися Дністровським каньйоном, який також належить до заповідних місць. Ця територія прекрасна у всі пори року.

«Архітекторам та дизайнерам, які працювали над інтер’єром, вдалося передати атмосферу затишку. Відвідавши «МішиН-СіТі» в Добровлянах можна скуштувати страви європейської та староукраїнської кухні, які пропонуємо в ресторані, а також різні вишукані наїдки з мангала в барі, — розповів господар комплексу Михайло Навольський. — Це справжній домашній ресторан: вегетаріанська й пісна кухня, делікатеси з риби та морепродуктів, екзотичні страви, роздільне харчування — все це дає можливість задовольнити смаки навіть найвибагливіших гостей. Нині ми готуємося до періоду Новорічно-різдвяних свят і запрошуємо усіх у Добрівляни».

Комплекс «МішиН-СіТі» — не просто місце для відпочинку. Це частинка системи місцевого туризму, яка має чудову основу для розвитку — природну красу й давні гостинні традиції. А додавши комфорт, безпеку та європейський рівень обслуговування, можна розраховувати на незабутній відпочинок, кажуть тут.

Фото автора.