Верхівцевську школу № 1 на Дніпропетровщині тепер не впізнати. У ній навчається 980 учнів з міста та восьми навколишніх сіл. Після реконструкції всі три корпуси закладу — наче нові, із теплими модернізованими фасадами та сучасною «начинкою» — світлими коридорами та класами, новими меблями та мультимедійними комплексами. Найбільшу школу Верхньодніпровського району ремонтували обласним коштом, повідомила прес-служба Дніпропетровської ОДА.

Корпуси цієї школи були збудовані 40—80 років тому. Їх реконструювали вперше в історії. Все — за енергозберігаючими технологіями. У головному корпусі — осучаснені спортивна й актова зали, їдальня. На всіх трьох поверхах є куточки буккросингу.

Облаштували й ресурсну кімнату для особливих учнів. Там із ними працює психолог.

Значно комфортніше стало і найменшим учням. «Працюю в цьому класі вже майже 37 років. Після ремонту він кардинально змінився. І учні тепер почуваються тут наче вдома. У дітей навіть настрій покращився, а з ним — і успішність», — зізнається вчителька початкових класів Лідія Попова.

В одноповерховій будівлі майстерень оновили класи та гімнастичну залу.

Упорядкували й територію закладу. Доріжки між корпусами виклали тротуарною плиткою. А ще — зробили теплий гараж для двох шкільних автобусів.

Вл. інф.