На знімку: під час закладання капсули (Віктор Овчарук — третій ліворуч).

Відділення для реабілітації ветеранів АТО та ООС і членів їхніх сімей відкрили ще у 2015 році, — повідомляють на сайті Тернопільської облради.

Лікування та реабілітацію тут проходять цілими сім’ями, тож місць не вистачає. Завдяки ініціативі очільника закладу Любомира Синоверського й усього колективу в Більче-Золотецькій лікарні чи не щороку відкривають нові, устатковані найсучаснішим обладнанням відділення. 11 грудня тут заклали капсулу під будівництво нового сучасного корпусу на 50 місць з облаштуванням теплого переходу та реконструкцією існуючого корпусу.

До розвитку оздоровниці активно долучається Тернопільська облрада, яка вже виділила кошти на розробку проектно-кошторисної документації та початок будівництва понад мільйон гривень. «Безперечно, мета — шляхетна і дуже потрібна, адже тут лікуватимуться та відновлюватимуть сили і здоров’я наші захисники. Ця лікарня приклад того, як в одному з найвіддаленіших куточків області можна зробити сучасний, європейського рівня медзаклад. Облрада й надалі опікуватиметься цією лікарнею — гордістю Тернопілля», — зазначив голова облради Віктор Овчарук.

Фото надано прес-службою ТОР.