Під завалами одеського коледжу було знайдено тіла ще трьох осіб. Судячи з усього, люди до останнього намагалися врятуватися й трималися один одного. Тепер судмедекспертиза має ідентифікувати тіла.

Таким чином, станом на 12 грудня загиблими вважаються 16 осіб.

Рятувальники припиняють пошукові роботи, але ще якийсь час перебуватимуть на Троїцькій, тому що стабільність стін будівлі викликає сумніви.

Тим часом з 16 грудня, згідно з рішенням суду, буде закрито одразу чотири школи в Овідіопольскому районі. Причина — відсутність коштів на протипожежну безпеку. Виготовлено проектні документи та експертизи. За попередніми підрахунками, на приведення однієї школи у відповідність до норм необхідно 2—3 млн грн. Таких коштів у бюджеті району немає. Самостійно розв’язати проблему неможливо. Тому було вирішено припинити навчальний процес у Мар’янівській і Калаглійській ЗОШ, Великодолинському НВК «ЗОШ I—III ступенів — гімназія» і Великодолинській ЗОШ I—III ступенів. За словами виконувача обов’язків голови Овідіопольської РДА Ігоря Ільченка, перевести майже 1500 школярів в інші навчальні заклади можливості теж нема, тому діти йдуть на вимушені канікули.