За даними прес-центру штабу ООС, противник обстрілював позиції наших військових із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» окупанти стріляли поблизу Лебединського зі станкових і ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї із великокаліберними кулеметами включно.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» зафіксовано 6 ворожих обстрілів: бойовики гатили поблизу Луганського, Кримського, хутора Вільного, Світлодарська, Зайцевого зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

«Унаслідок ворожих провокацій поранення дістали два військовослужбовці Об’єднаних сил», — зазначили в штабі.

На вихідних чергова сумна звістка прийшла з фронту. Під час артилерійського обстрілу наших позицій російська міна забрала життя нашого воїна. «21-річний нацгвардієць, сержант Сергій Михальчук, прийняв на себе основну кількість уламків, прикривши своїм тілом побратима. Незважаючи на юний вік, Сергій Михальчук гідно бився з російсько-терористичним окупантом і загинув у бою, як справжній воїн. Він продемонстрував найвищий вияв бойового братерства, віддавши своє життя за побратима. Наша бригада завжди пам’ятатиме його героїчний вчинок, а терористи отримають жорстку відплату за пролиту кров нашого воїна», — зазначається в повідомленні бригади швидкого реагування Національної гвардії України на сторінці у Фейсбуці.