За добу (на ранок 18.12) проросійські збройні формування 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Противник обстріляв наші підрозділи з гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Також зафіксовано активність ворожих снайперів.

За даними прес-центру штабу ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» окупанти стріляли поблизу Новолуганського, Кримського, Травневого з гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Два обстріли позицій наших захисників зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід»: ворог гатив біля Широкиного, Мар’їнки зі станкового протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета та іншої стрілецької зброї.

«Внаслідок ворожих обстрілів загинув один військовослужбовець Об’єднаних сил», — зазначили в прес-службі штабу ООС.

Учора, приблизно о 12-й годині, у місті Мар’їнка внаслідок обстрілу зі стрілецької зброї проросійських збройних формувань було поранено цивільного, врятувати його не вдалося. Про це повідомляє прес-центр ООС.

«Військовослужбовцями зі складу Об’єднаних сил було оперативно організовано евакуацію пораненого з-під щільного ворожого вогню в секторі обстрілу. Однак, на жаль, врятувати чоловіка не вдалося, він помер дорогою до лікарні», — йдеться в повідомленні.