Про це він сказав під час виступу на Українсько-азербайджанському бізнес-форумі в Баку, де у вівторок перебував з офіційним візитом. Також він пообіцяв захищати кожного інвестора. 

В. Зеленський уточнив, що з Президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим було домовлено, що вже в січні азербайджанська делегація приїде в Київ, інформує прес-служба глави нашої країни. За словами В. Зеленського, делегація має опрацювати кроки, спрямовані на активізацію співпраці між державами. «Це кейси і в енергетиці, і в освіті, і велика приватизація, про яку я розповів, яку ми готуємо в Україні. Це 500 підприємств, де ми хочемо бачити чистий бізнес, чисту інвестицію», — цитує Президента його прес-служба.

Український лідер також наголосив, що радий нещодавній появі на українському ринку азербайджанського мобільного оператора Bakcell. «Наше завдання як держави сьогодні — захищати кожного інвестора, — сказав він. — Ми дуже хочемо, щоб Азербайджан інвестував в Україну». 

Окрім того, В. Зеленський у рамках бізнес-форуму запропонував розглянути можливість інвестицій в український туризм, зокрема в Херсонській області. «В Україні є багато чарівних, привабливих для туризму місць, яким просто бракує якісної інфраструктури», — додав він.

У рамках візиту також відбулася зустріч Президента з Прем’єр-міністром Азербайджанської Республіки Алі Асадовим. За інформацією прес-служби глави нашої держави, делегації детально обговорили плани майбутньої співпраці, зокрема проекти в енергетичній і туристичній сферах, та відзначили перезапуск відносин між країнами.