Відповідний договір про підтримку і співпрацю у проведенні цьогорічної благодійної акції днями підписав посол України в РП Андрій Дещиця (на знімку праворуч) з головою Об’єднання українців у Польщі Петром Тимою. 

«Будемо разом допомагати українським дітям та сім’ям в Україні, які втратили своїх опікунів унаслідок російської агресії. Це — наш спільний обов’язок і підтвердження глибокої вдячності Героям, завдяки яким Україна і Український народ живе і розвивається попри війну, яку Росія підступно веде проти нашої держави», — йдеться у повідомленні посольства у Фейсбуці. 

Диппредставництво також подякувало українській громаді «за важливий благодійний проект «Свята без тата», який уже кілька років поспіль реалізовує Об’єднання українців у Польщі та Варшавська ініціатива «Героям Майдану» за підтримки усіх людей доброї волі».

«Свята без тата» — щорічна благодійна акція в Польщі зі збору коштів і подарунків для дітей, батьки яких загинули під час бойових дій на сході України. Волонтери вручають подарунки дітям під час Різдвяних свят.

Фото зі сторінки у Фейсбуці Посольства України в Польщі.