За добу (на ранок 19.12) проросійські збройні формування 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Противник обстріляв наші підрозділи з гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

За даними пресс-центру штабу, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики гатили поблизу Новолуганського з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

П’ять обстрілів позицій наших захисників зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід». Окупанти стріляли біля Березового, Водяного, Мар’їнки з підствольних гранатометів, озброєння БМП-1, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Тим часом у Мінську на засіданні Тристоронньої контактної групи з врегулювання конфлікту на Донбасі не змогли узгодити обмін полоненими. Про це повідомив міністр закордонних справ України Вадим Пристайко. Глава МЗС визнав, що досягнути прогресу в цьому питанні поки що не вдалося.